BVB: „Reus nem normális! A kolbász a szendvicsben…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 13:06
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője nagyra értékeli, hogy Marco Reus nemet mondott a „fél világnak”, a középpálya motorjának azonban nem honfitársát tartja.

Mint arról beszámoltunk, a fél Európa által körbeudvarolt Marco Reus nemrég 2019-ig szerződést hosszabbított Dortmundban, ezzel pedig edzője, Jürgen Klopp elismerését is kivívta.Mint arról beszámoltunk, a fél Európa által körbeudvarolt Marco Reus nemrég 2019-ig szerződést hosszabbított Dortmundban, ezzel pedig edzője, Jürgen Klopp elismerését is kivívta.

„Példaértékű Marco Reus tette, szó szerint a fél világ őt csábította, mégis úgy döntött, velünk marad. Egy ilyen fiatal és tehetséges játékos általában az első nagy ajánlatra rábólint. Ő azonban nem normális, így inkább meghosszabbította a szerződését, tudva, hogy mi képtelenek vagyunk versenyezni anyagi frontot a topcsapatokkal. Marco nagyszerű játékos és nagyszerű ember, le a kalappal” – mondta az uefa.com-nak Jürgen Klopp, aki azt is elárulta, ki a dortmundi középpálya motorja.

„Néha én is meglepődök, milyen elképesztő teljesítményt nyújt Kagava Sindzsi. Tökéletesen mozog a két tizenhatos között, övé a legnehezebb feladat, mégis hiba nélkül dolgozik. Ő a kolbász a dortmundi szendvicsben” – fogalmazott Klopp.

A bajnokságban több mint egy hónapja veretlen, a Bundesliga-tabella 10. helyén álló BVB szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddötőjében a Juventust fogadja a visszavágón – az első találkozón a „zebrák” Torinóban 2–1-re nyertek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik