BVB: kiderült, ennyire büntette Sanchóékat a liga a hajvágás miatt

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.06.07. 10:01
null
Sanchóék nem úszták meg olcsón a hajvágást (Fotó: AFP)
Tízezer euróra, átszámítva közel 3.5 millió forintra büntette Jadon Sanchót és Manuel Akanjit is a DFL, a Német Labdarúgóliga, amiért megszegték a szigorú előírást, és fodrászt fogadtak saját házukban – derítette ki a német Bild.

A Borussia Dortmund két játékosát, Manuel Akanjit és Jadon Sanchót 10-10 ezer euróra, azaz átszámítva közel 3.5 millió forintra büntette a Német Labdarúgóliga (DFL), állítja a Bild. A DFL pénteken hozta nyilvánosságra, hogy megbünteti a játékosokat, amiért megszegték a szigorú előírást, és fodrászt fogadtak saját házukban.

A liga közleményében meg is indokolta a döntést: a DFL szerint nem kétséges, hogy a futballistáknak szükségük van hajvágásra a rendkívüli időszak alatt, azonban Sanchóék ezt profi fodrász segítségével tették, akit saját házukba invitáltak, és ami ennél is nagyobb probléma, képek tanúskodnak arról, hogy sem a futballisták, sem a fodrász nem viselte a kötelező arcmaszkokat.

A Dortmund angol válogatott szélsője, Sancho a Twitteren feldúltan kommentálta az esetet: „A DFL egy vicc” – írta. A posztot később törölte, de az internet nem felejt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik