BVB: Kehl jobban teszi, ha befogja a száját - Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.01. 16:08
null
Guardiola csendre intette Kehlt (Fotó: Twitter)
Sebastian Kehl, a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund labdarúgója a Német Kupából kiejtett Bayern Münchent kritizálta, ám Pep Guardiola, a bajorok mesterének válasza után azt mondhatjuk, talán jobban tette volna, ha csendben marad.

Mint ismert, a Bayern München és a Borussia Dortmund 1–1–re végzett egymással a rendes játékidőben a Német Kupa elődöntőjében, a hosszabbításban nem született gól, a tizenegyeseket követően pedig a dortmundiak továbbjutottak a fináléba.

A müncheniek egyetlenegy tizenegyest sem tudtak értékesíteni, a találkozót követően azonban Karl-Heinz Rummenigge elnök a mérkőzés játékvezetőjét okolta a kiesésért. Sebastian Kehl, a Dortmund rutinos középpályása erre azt mondta, nincs abban semmi meglepő, hogy a bajorok mást tesznek felelőssé a bukásukért.

„Érdekes, hogy a Bayernnél a játékvezetőt hibáztatják a kiesésükért. Mindig ezt csinálják, ha megverjük őket. Ha nem tudnak tizenegyeseket lőni, akkor gyakorolniuk kellene” – szúrt oda Kehl a Bayernnek.

Lehet, hogy nem kellett volna így tennie… Guardiola emlékeztette a Dortmund játékosát a német bajnokság tabellájára, amelynek élén vasárnap óta behozhatatlan előnnyel állnak a bajorok.

„Nekem is van néhány tanácsom Kehlnek. Ha harminchét pontos hátrányban vagy, jobb, ha befogod a szádat! – mondta Guardiola, majd ujjával a szája elé mutatott. – Most már valóban van időnk gyakorolni a tizenegyeseket, mivel bajnokok vagyunk…”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik