BVB: a robbantásban megsérülő Bartra egy hónapot hagy ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.13. 16:49
Thomas Tuchel, a német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: a keddi robbantásban megsérülő Marc Bartra csuklóműtétje sikeres volt, a 26 éves védőnek várhatóan egy hónapot kell kihagynia.

Marc Bartrát az után kellett megoperálni, hogy a Borussia Dortmund csapatbuszát robbantások érték kedd este, a Monaco elleni hazai Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt. A mérkőzést szerdára halasztották, a francia együttes 3–2-re győzött.Marc Bartrát az után kellett megoperálni, hogy a Borussia Dortmund csapatbuszát robbantások érték kedd este, a Monaco elleni hazai Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt. A mérkőzést szerdára halasztották, a francia együttes 3–2-re győzött.

„Marc legszívesebben már szombaton játszana. Ezt azonban nem teheti meg, négy hetet még várnia kell erre" – így Thomas Tuchel, aki jó hírekkel is szolgált.

Visszatérhet ugyanis a szombati, Eintracht Frankfurt elleni hazai bajnokin Marco Reus. „Játszani fog, ez biztos. Ott lesz a kezdőben. A klubnak és nekem is nagyon jó hír ez. Rendkívül hiányzott a csapatból, szükségünk van rá" – mondta a március eleji, Bayer Leverkusen elleni mérkőzésen (6–2-re nyert a BVB) combsérülést szenvedő támadóról a tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik