Bundesliga: Szoboszlai a második legjobb téli igazolás a drukkereknél

Vágólapra másolva!
2021.02.08. 18:08
null
Bíznak benne a német drukkerek (Fotó: AFP)
A SiD sportinformációs ügynökség által végzett szurkolói felmérés alapján a német futballszurkolók a Real Madridtól kölcsönbe az Eintracht Frankfurthoz visszatérő Luka Jovics után az RB Leipzig által megszerzett Szoboszlai Dominiket tartják a második legjobb téli átigazolásnak a Bundesliga élvonalában.

 

A közvélemény-kutatás Luka Jovics elsöprő sikerét hozta, a megkérdezett szurkolók 48.5 százaléka gondolja úgy, hogy az Eintracht Frankfurt erősödött a legtöbbet a téli átigazolások során, és ez Jovics visszaigazolásának köszönhető.

A megkérdezett drukkerek 14.4 százaléka gondolja úgy, hogy az RB Leipzig Szoboszlai Dominikkel megfelelően erősített, ám megjegyzik azt is, hogy a 20 millió euróba kerülő középpályás bemutatkozására sérülése miatt egyelőre még várni kell.

Ezzel szemben az is kiderült, hogy a szurkolók nem igazán bíznak a világbajnok Sami Khedira visszatérésében, mindössze 6.6 százalék gondolta, hogy sikertörténet leesz a Herthához való igazolása. A megkérdezett szurkolók szerint „várhatóan nem lesz átütő siker” Klaas-Jan Huntelaar visszatérése sem a Schalkéhoz, mindössze 0.3 százalék bízik benne, hogy a veterán holland lehet a kiesés ellen küzdő csapat megmentője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik