Bundesliga: Sallai valószínűleg a Frankfurt ellen sem játszhat

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.25. 11:25
null
Sallai Rolandot nagy valószínűséggel még a Frankfurt ellen sem láthatjuk pályán (Fotó: AFP)
Labdarúgó-válogatottunk támadójának, Sallai Rolandnak nagy valószínűséggel a szerda esti, Eintracht Frankfurt elleni német első osztályú bajnoki mérkőzést is ki kell hagynia – erről a játékos csapata, a Freiburg számolt be a honlapján.

 

Sallai Rolandnak ősszel két hónapot kellett kihagynia, szeptember 3-án, a Leverkusen otthonában 3–2-re megnyert német bajnoki mérkőzés első félidejében sérült meg, aminek következtében megműtötték a szemét. Visszatérését követően sokáig arcvédőmaszkban kellett játszania, ettől azóta megszabadulhatott.

A téli alapozás feltehetően nagyon megterhelte, a Freiburg utolsó, Hamburg elleni felkészülési mérkőzését ki kellett hagynia, ahogyan a szombati, Wolfsburg elleni bajnokit is, amelyet 6–0-ra elveszített a csapat. A klubhonlap úgy fogalmaz, nagy valószínűséggel szerda este, az Eintracht Frankfurt ellen is nélkülöznie kell a magyar játékost.

A Nemzeti Sport információi szerint Sallainak izomfáradtság miatt kell pihennie, s kérdéses, hogy szombaton, az Augsburg elleni meccsen bevethető lesz-e.

Azt követően, hogy Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor január elején nyilatkozott a Nemzeti Sportnak fia jövőjéről, a német sajtóban is téma lett a Freiburg 38-szoros válogatott támadójának lehetséges klubváltása – több portál számolt be arról, hogy a magyar játékost akár 20-25 millió eurós átigazolási díjért szerződtethetik a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik