Bundesliga: Pavard nem zárja ki, hogy elhagyja a Bayern Münchent

Vágólapra másolva!
2022.11.11. 12:34
null
Benjamin Pavard egyelőre nem tárgyal szerződése meghosszabbításáról (Fotó: Getty Images)
Egyelőre nem tárgyal szerződése meghosszabbításáról Benjamin Pavard, a német bajnok Bayern München világbajnok labdarúgója, aki egy lapinterjúban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy elhagyja a bajor csapatot és egy másik országban próbálja ki magát – írja az MTI.

A 26 éves szélső védő 2016-ban igazolt a Lille-től Németországba, ahol előbb a VfB Stuttgartnál játszott, majd 2019-ben a müncheniekhez szerződött, akikkel jelenlegi megállapodása 2024 nyaráig szól. A francia válogatottal a jövő vasárnap rajtoló katari világbajnokságra készülő futballista a L'Equipe című sportlapnak adott interjút és beszélt arról, hogy mik a tervei.

„Nem idegenkedek egy új kaland gondolatától. Talán most jön el az idő. Miért ne fedezhetnék fel egy új országot, egy új kultúrát” – mondta Pavard, hozzátéve, hogy az esetleges váltásnál az új együttes sportkoncepciója lesz a legfontosabb számára. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy jelenleg még nincsenek konkrétumok és ha lesznek, azokról egyeztetni fog a Bayernnel, mert tiszteli a klubot.

A 63-szoros válogatott játékos már csak azért sem akar jelenleg a saját jövőjével foglalkozni, mert a válogatottra koncentrál, mellyel meg szeretné védeni világbajnoki címét a jövő vasárnap kezdődő katari tornán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik