Bundesliga: nem szeretne megválni a Dortmund Haalandtól

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.12.19. 10:06
null
Nem szeretne pénzügyi okok miatt megválni Haalandtól a Dortmund (Fotó: AFP)
Szeretné megtartani Erling Haalandot a Borussia Dortmund – mondta a német Sky Sportsnak a klub sportigazgatója, Michael Zorc.

 

„Nem szeretnénk eladni, főleg nem pénzügyi okok miatt. Ennek ellenére tudjuk, hogy vannak olyan pontok a szerződésében, amelyek miatt távozhatna tőlünk. Ezekről tárgyalni fogunk vele a következő hetekben" – nyilatkozta a klub sportigazgatója.

A játékos ügynöke, Mino Raiola nemrég arról nyilatkozott, hogy ügyfele télen biztosan nem vált klubot, azonban 2022 nyarán olyan együttesekhez igazolhat, mint a Real Madrid, a Manchester City vagy épp a Bayern München.

Erling Haaland2020 januárjában igazolt a Borussia Dortmundhoz az osztrák Red Bull Salzburgtól 20 millió euró ellenében. A német együttesnél eddig 75 mérkőzésen 76 gólt és 20 gólpasszt jegyzett minden sorozatot figyelembe véve. A 2021–2022-es idényben eddig 16 tétmérkőzésen 19 alkalommal talált az ellenfelek kapujába és 5 gólpasszt is kiosztott.

A játékos értéke a német transfermarkt.de adatai alapján jelenleg 150 millió euró, szerződése pedig 2024 júniusáig szól a Borussia Dortmundhoz.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik