Bundesliga: modellkedés? Ugyan! A német csatár inkább feltalált valamit - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.04. 16:43
Ritka kombináció: Maximilian Beister a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg játékosa, a profi futballkarrier mellett pedig feltalálóként dolgozik. A fiatal csatár nem viccel, legújabb találmánya már a hétvégén beszerezhető lesz.

Bár a hamburgiak német csatára végigjárta az utánpótlás-válogatottakat és a HSV-nél is többször lehetőséget kapott, 24 éves korára nem tudott befutni. Ennek ellenére nincs miért szégyenkeznie, hiszen a futball mellett egy másik szakmában is megállja a helyét.

Nem, kivételesen nem a modellkedésről, esetleg a szakkommentátori szerepkörről van szó, Beister feltalálóként egészíti ki a „zsebpénzét".

A Hamburg német támadója révén – ha minden jól megy – boldogabban mozizhatunk a jövőben (Fotó: mopo.de)
A Hamburg német támadója révén – ha minden jól megy – boldogabban mozizhatunk a jövőben (Fotó: mopo.de)

A Hamburg első csapatában a 2014–2015-ös szezonban még nem jutott szerephez a támadó, így viszont maradt ideje a „hobbijára”, és legújabb találmányát már szabadalmaztatta is.

Beister remekműve a Snaxcup nevet viseli, és arra lett kitalálva, hogy a moziban az ital mellett a rágcsálnivalót is könnyedén kezünkbe vegyünk minden szenvedés nélkül.

Mester és találmánya (Fotó: mopo.de)
Mester és találmánya (Fotó: mopo.de)

A praktikus pohárral először a Hamburg drukkerei találkozhatnak, akik az Imtech Arénában a hétvégi, Mainz elleni bajnokin már kezükbe vehetik az első prototípusokat. Ha nekik is megfelel, jön a sorozatgyártás, majd egész Európa meghódítása...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik