Bundesliga: megvan Szalai Ádámék új edzője – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.11.18. 13:24
Nem sokáig volt munka nélküli Achim Beierlorzer, akit november 9-én menesztett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Köln. Az 51 éves szakember a továbbiakban a Mainzot irányítja – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.

Beierlorzer 13 meccsen volt a Köln vezetőedzője, csapata 11 forduló után 7 ponttal a 17. helyen áll, így a Hoffenheimtől elszenvedett hazai vereség után, bő egy héttel ezelőtt menesztették. Utódja Dárdai Pál is lehetett volna a kispadon, ám a magyar szakemberrel nem sikerült megegyeznie a vezetőségnek. Dárdai Pál is lehetett volna a kispadon, ám a magyar szakemberrel nem sikerült megegyeznie a vezetőségnek.

A Mainznál Sandro Schwarz 85 meccs után távozott, a gárda jelenleg két ponttal előzi meg a Kölnt, így az osztályozót érő 16. helyen áll. A mainzi csapat legnagyobb problémája jelenleg a nem túl acélos védekezés, a gárda 11 meccsen már 30 gólt kapott a Bundesligában.

Beirlorzer 2022 nyaráig kötelezte el magát a Szalai Ádámot is foglalkoztató klubnál.

1. FSV Mainz 05 on Twitter

Achim #Beierlorzer ist neuer Trainer von #Mainz05. Der Fußball-Bundesligist und der 51-jährige Fußballehrer haben sich auf eine Zusammenarbeit bis Sommer 2022 verständigt Herzlich Willkommen in Mainz! Alle Infos: https://t.co/qhIIbz0SM5



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik