Bundesliga: két játékos megsérült a Revierderbyn

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.21. 10:00
null
Jean-Clair Todibo bokasérülést szenvedett a Dortmund ellen (Fotó: AFP)
Nem elég, hogy a koronavírus-járvány utáni első tétmérkőzésén a német élvonalbeli Schalke 4–0-ra kikapott a Borussia Dortmundtól, a derbin két játékosa, Jean-Clair Todibo és Amin Harit sérülést szenvedett – derült ki a gelsenkircheni klub közleményéből.

 

Mint ismert, szombaton a Schalke sima vereséget szenvedett a Dortmund vendégeként. A januárban az FC Barcelonától kölcsönvett Todibót a félidőben le kellett cserélni bokasérülés miatt, míg a marokkói középpályás ugyan végigjátszotta a találkozót, ám a Schalke a honlapján azt írta, megsérültek a szalagjai.

Egyelőre nem tudni, mennyi ideig nem számíthat David Wagner vezetőedző a két fiatal futballistára. A mostani idényben a 20 esztendős francia védő hat bajnoki meccsen lépett pályára, míg a 22 éves Harit 25 Bundesliga-találkozón játszott.

A Schalke a bajnokságban a legutóbbi nyolc fordulóban nem tudott nyerni, a tabellán a nyolcadik helyen áll. Vasárnap a tizennegyedik Augsburgot fogadja.

FC Schalke 04 on Twitter

Gute Besserung an Jean-Clair #Todibo und Amine #Harit. Beide Spieler haben sich im #Revierderby Verletzungen zugezogen und müssen bis auf Weiteres pausieren. #S04 | @jctodibo | @Amine_000



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik