Bundesliga: Az előadás vége már ünnepi volt – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.03. 19:46
Noha csapata, a Hertha 3–0-ra győzött a Hamburg ellen a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) szombati játéknapján, Dárdai Pál vezetőedző elégedetten, de visszafogottan értékelt.

„Az volt a terv, hogy az első húsz percben megszerezzük a vezetést, ezt meg is valósítottuk – idézi a Bundesliga hivatalos oldala Dárdai Pált. – Sajnos azonban hiába nyílt elegendő hely két csatárunk számára, sokáig nem tudtunk újabb gólt szerezni. A második félidőre ezt átbeszéltük, de hozzá kell tennem, szerencsénk volt, hogy megúsztuk az egyenlítő gólt. Kettő–nulla után aztán már ünnepi volt az előadás."Dárdai Pált. – Sajnos azonban hiába nyílt elegendő hely két csatárunk számára, sokáig nem tudtunk újabb gólt szerezni. A második félidőre ezt átbeszéltük, de hozzá kell tennem, szerencsénk volt, hogy megúsztuk az egyenlítő gólt. Kettő–nulla után aztán már ünnepi volt az előadás."

„Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, az is volt – értékelt Bruno Labbadia, a Hamburg szakvezetője. – Az elején a Hertha nem engedte, hogy kibontakozzunk, de hiába volt játékosainál a labda, nem igazán tudtak mit kezdeni vele, szerintem a semmiből kaptuk az első gólt. A második félidőben aztán már egyszerűen rosszul játszottunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik