Bundesliga: az 1–2 után repülhet a Werder edzője

Vágólapra másolva!
2016.04.09. 19:03
Mint arról beszámoltunk, a német labdarúgó Bundesliga 29. fordulójában a Bremen hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget az Augsburgtól. A Werder magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László kilencpercnyi játéklehetőséget kapott. A kulcsfontosságú kiesési helyosztó elvesztése után az edzőváltás is elképzelhető a brémaiaknál.

„Nem áll szándékunkban edzőt váltani, de ma semmit sem zárhatok ki. Az egész csapat sokkos állapotban ül az öltözőben. Ilyen mérkőzést soha, de soha nem lenne szabad elveszíteni” – nyilatkozta a meccs után a brémaiak klubmenedzsere, Thomas Eichin.Thomas Eichin.

„Folytatom a munkám, úgy készülök, hogy holnap én tartom az edzést. Magamat nem tudom meneszteni. Már fél éve forró kispadon ülök – nem dobom be a törülközőt” – vélekedett a vezetőedző, Viktor Szkripnik.

A Kicker jelezte, Eichin a Skynak adott interjújában célzott arra, hogy egyeztetések kezdődtek a vezetőség és a tréner között. A Werder Bremen a vereségével osztályozós helyen áll 29 forduló után a német élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik