Bundesliga: 99-szeres holland válogatott védőt szerződtetett a Bayern

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.05. 21:34
null
Blind a Bayern Münchennél folytatja (Fotó: Getty Images)
A Bundesligában címvédő Bayern München hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződtette az Ajaxtól távozó 32 éves Daley Blindet.


Korábban beszámoltunk arról,
hogy a holland élvonalban (Eredivisie) szereplő Ajax szerződést bontott a korábbi Manchester United-játékossal, a 32 éves Daley Blinddel. A 99-szeres holland válogatott hátvéd szerződése 2023 nyarán járt volna le, így viszont január elsejétől szabadon igazolhatóvá vált.

Így csapott le rá a Bayern München, amely a világbajnokságon megsérülő Lucas Hernandezt pótolja minden bizonnyal Blinddel. A rutinos védő csütörtök este írt alá hivatalosan is a bajorokhoz, sajtóhírek szerint egyelőre csak az idény végéig, egy opcióval, amely 1 évvel meghosszabbíthatná kontraktusát.

„Alig várom, hogy ennél a klubnál futballozhassak. Az idény legfontosabb része előtt állunk, amikor a trófeák kiosztása még hátravan. Egy olyan klub, mint a Bayern mindent megnyerhet, erre törekszünk. A címéhség kulcsfontosságú szerepet játszott a döntésemben...” – mondta a klub honlapjának Blind.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik