Bundesliga 2.: Nowitzki örül, Nagy Dánielék feljutottak

Vágólapra másolva!
2016.05.24. 21:42
A Würzburger Kickers labdarúgócsapata a hazai pályán aratott 2–0-s siker után 2–1-re nyert Duisburgban az osztályozó visszavágóján, így kettős győzelemmel feljutott a német harmadosztályú bajnokságból a Bundesliga 2.-be.

Az osztályozó első mérkőzésén gólt szerző Nagy Dániel eltiltás miatt kihagyta a visszavágót, ám a Kickers nélküle is újra megverte a Duisburgot, így a következő idényt már a másodosztályban kezdheti meg.

A feljutásról Würzburg egyik leghíresebb szülöttje, Dirk Nowitzki is megemlékezett: „Soha többet harmadik liga... Őrület” – írta a Twitteren a Dallas Mavericks kosárlabdacsapatának német ikonja.Az osztályozó első mérkőzésén gólt szerző Nagy Dániel eltiltás miatt kihagyta a visszavágót, ám a Kickers nélküle is újra megverte a Duisburgot, így a következő idényt már a másodosztályban kezdheti meg.

A feljutásról Würzburg egyik leghíresebb szülöttje, Dirk Nowitzki is megemlékezett: „Soha többet harmadik liga... Őrület” – írta a Twitteren a Dallas Mavericks kosárlabdacsapatának német ikonja.



NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2.
OSZTÁLYOZÓ, VISSZAVÁGÓ
Duisburg (II.)–
Würzburger Kickers (III.) 1–2 (Schoppenhauer 33. – öngól, ill. Soriano 37., Benatelli 92.)
A párharcot a Würzburger Kickers nyerte meg kettős győzelemmel, 4–1-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik