Bayern: szerződtették a 17 éves kanadait – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.25. 21:24
Korábban már tudni lehetett, szerda este azonban a Bayern München a hivatalos honlapján közölte, szerződtette a Vancouver Whitecaps 17 éves támadóját, Alphonso Daviest.

„Már aláírta a szerződését, de az orvosin még át kell esnie. Január elsején csatlakozik hozzánk, ekkor már tizennyolc éves lesz”fogalmazott szerda délelőtt Karl-Heinz Rummenigge, a bajor klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.„Már aláírta a szerződését, de az orvosin még át kell esnie. Január elsején csatlakozik hozzánk, ekkor már tizennyolc éves lesz”fogalmazott szerda délelőtt Karl-Heinz Rummenigge, a bajor klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.

A fiatal tehetség azóta az orvosin is átesett és 2023-ig megállapodott a Bayernnel. „Szerencsés vagyok, hogy Münchenben folytathatom. Gyerekként mindig egy ilyen pillanatról álmodtam. Az álom ezennel valóra vált, de dolgozom tovább, most mindent bele kell adnom, hogy megragadjam az esélyt.”

A németek nem hozták nyilvánosságra a vételárat, ám a hírek szerint MLS-rekordot jelentő 13 millió dollárt (11 millió euró) fizetnek, és ez az összeg bizonyos feltételek teljesülése esetén elérheti a 19 millió dollárt.

FC Bayern München on Twitter

Herzlich willkommen beim #FCBayern, @AlphonsoDavies! #MiaSanMia https://t.co/4sVTwMZL5d



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik