Bayern: Shaqiri hűségesküt tett, de ettől még elmehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.01. 11:06
Idén nyáron biztosan nem vált klubot Xherdan Shaqiri, a Bayern München svájci válogatott labdarúgója, legalábbis az érintett középpályás erről biztosította a bajor klubot. Igaz, ettől még elszerződhet az átigazolási piac záró napján…

„A Bayern Münchenben szeretnék minél több játéklehetőséghez jutni, és a klub is biztosított arról, szeretnék, hogy itt maradjak. Ezt figyelembe véve az tűnik számomra a legjobb választásnak, ha most nem váltok” – nyilatkozta Shaqiri.Shaqiri.

Képességeihez mérten a svájci légiós kevés szerephez jut a bajoroknál. Bár játékperceit sokan így is irigylik – 17 bajnoki az előző idényben –, máshol vélhetően ennél jóval nagyobb szerepet kapna.

Nem véletlenül udvarol neki több európai nagycsapat (Inter, Atlético, Liverpool, Valencia, Monaco, Juventus, Szpartak Moszkva – orosz sajtóértesülésekre hivatkozva utóbbi klubbal kapcsolatban vasárnap már a megállapodásról is beszámolhattunk), a 22 éves kiválóság értékét 20 millió euróra teszi a transfermarkt.de, müncheni szerződése 2016-ig érvényes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik