Bayern: Rómában tárgyalnak a marokkói védőről - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.17. 17:29
A Bild értesülései szerint a Bayern München technikai igazgatója, Michael Reschke Olaszországban tárgyal a Roma marokkói válogatott védője, Mehdi Benatia átigazolásáról.

A bajorok vezetőedzője, Pep Guardiola korábban kijelentette, hogy nem terveznek több erősítést a nyári átigazolási időszakban, de Javi Martínez súlyos sérülése keresztülhúzta a számításaikat.Pep Guardiola korábban kijelentette, hogy nem terveznek több erősítést a nyári átigazolási időszakban, de Javi Martínez súlyos sérülése keresztülhúzta a számításaikat.

A Borussia Dortmund elleni Szuperkupa-mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedő spanyol pótlására Mehdi Benatiát, a Roma középhátvédjét szemelték ki a bajorok, akiknek a sportigazgatója, Michael Reschke a hírek szerint az olasz fővárosban tárgyal a 27 éves játékos klubváltásáról.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a Bayern az idén nyáron már tett egy 33 millió eurós ajánlatot a marokkói válogatott játékosért, de a Roma visszautasította a megkeresést.

A legutóbbi szezon előtt az Udinesétől 13.5 millió euróért megvásárolt, a Manchester United és a Chelsea érdeklődését is felkeltő Benatia szerződése 2018 nyarán jár le az olaszoknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik