Bayern: Nem vagyok Guardiola kedvence - Thiago

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.01. 11:30
Thiago Alcántara, a Bayern München középpályása állítása szerint a csapat vezetőedzője, Pep Guardiola nem részesíti előnyben őt csak azért, mert korábban együtt dolgoztak a Barcelonánál.

A 24 éves játékos 2009-ben debütált a Barcelona első csapatában Guardiola irányítása alatt, mielőtt a sikeres edző elcsalogatta Münchenbe 2013 nyarán.

„Természetesen Pep és én már hosszú ideje ismerjük egymást, és tisztában vagyunk vele, mit várunk el egymástól” – mondta Thiago a Sport Bildnek. – Sohasem szerettem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy Pep Guardiola kedvence lennék. Ez egyszerűen nem igaz. Jelenleg 25 játékosra számíthat, akik készen állnak a játékra. Természetesen az, hogy felhívott a sérülésem utáni felépülésem alatt, nagyon fontos volt számomra. Kiváló edző, nagyon hálás vagyok neki.”

A játékos a hosszú kihagyást követően nemrég tért vissza a pályára. Egyre jobb formába lendül, de leszögezte, hogy még koránt sincs tökéletes állapotban.

„A visszatérésemet illetően nem voltak kétségeim. A nehezen átvészelt időszak alatt is elszánt voltam. Egyáltalán nem vagyok százszázalékos állapotban, de jó úton haladok. Az a legfontosabb, hogy visszatértem a pályára” – mondta a spanyol klasszis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik