Bayern: négy játékosától is megválna a klub – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.31. 21:08
Máris alakulóban van a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München kerete a következő idényre. A Bild információi szerint négy játékosától is megválhat a klub a nyáron.

Amennyiben megfelelő ajánlat érkezik Juan Bernatért, Arturo Vidalért és Thiagóért, úgy a három futballista távozhat. Jérome Boateng jövője sem biztos; a védő nemrég azt nyilatkozta, hogy ugyan jól érzi magát a klubnál, de már mindent megnyert a csapattal. A hírek szerint ő is klubot válthat. Juan Bernatért, Arturo Vidalért és Thiagóért, úgy a három futballista távozhat. Jérome Boateng jövője sem biztos; a védő nemrég azt nyilatkozta, hogy ugyan jól érzi magát a klubnál, de már mindent megnyert a csapattal. A hírek szerint ő is klubot válthat.

Az utóbbi napokban Robert Lewandowski ügye szintén foglalkoztatja a német sajtót. A lengyel támadó ügynöke azt mondta, távozni akar a csatár. Egyáltalán nem kizárt tehát, hogy nagyobb átalakulások lesznek az együttesnél.

Ami az eddigi érkezőket illeti, Leon Goretzka a Schalkétól jön, Renato Sanches és Serge Gnabry pedig kölcsönből tér vissza Münchenbe.

Mint ismert, Niko Kovac, a bajorok új vezetőedzője júliusban áll munkába a klubnál.

Christian Falk on Twitter

Der @FCBayern hat vier seiner Spieler mit Vidal, Thiago, Bernat und Boateng auf seine interne Verkaufsliste gesetzt. Beim richtigen Angebot dürfen sie gehen. Ob es die richtigen trifft, diskutieren wir gerade auf https://t.co/uMLQ4xQExs



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik