Bayern München: Ribéry visszatérhet, Guardiola aggódik

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 16:02
Franck Ribéry és Rafinha felépült a sérüléséből, így már bevethető a német labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető Bayern Münchennél, amely szombaton a magyar válogatott Stieber Zoltánt is foglalkoztató Hamburgot fogadja.

A francia szélső és a brazil védő állapotáról Josep Guardiola vezetőedző számolt be pénteken, hozzátéve, hogy a két játékos már teljes értékű edzésmunkát végzett a többiekkel együtt.Josep Guardiola vezetőedző számolt be pénteken, hozzátéve, hogy a két játékos már teljes értékű edzésmunkát végzett a többiekkel együtt.

A Bayern a tavaszi szezon első három mérkőzéséből csupán egyet nyert meg, egyszer-egyszer pedig döntetlenre végzett, illetve kikapott. Ezeken a meccseken ráadásul a négy gólja mellett ötöt kapott, többet, mint az idény teljes őszi felében.

„Nem a csatáraim teljesítménye miatt aggódom, hanem azért, amilyen stílusban futballozunk” – mondta Guardiola, s kijelentette: ha úgy játszanak tavasszal, ahogyan tették azt a legutóbbi három
összecsapásukon, akkor nehézségekkel számolhatnak a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában pedig semmi esélyük nem lesz komoly eredményt elérni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik