Bayern München: „Nem lepne meg, ha az MU-hoz szerződne!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.15. 14:26
Roy Makaay, a Bayern München korábbi futballistája reméli, Bastian Schweinsteiger marad a bajoroknál, ám könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy a német középpályás Louis van Gaal miatt a Manchester Unitedhez szerződik.

„Bastian fantasztikus játékos, aki sosem adja fel. A vébédöntőben is láthattuk, hogy, bár szó szerint több sebből vérzett, egy pillanatra sem állt meg, a végsőkig harcolt” – jellemezte a goal.com-nak korábbi csapattársát Makaay, aki 2003 és 2007 között erősítette a Bayernt.

Az angol sajtóban felkapott hír szerint a Bayern München meghatározó játékosa, Bastian Schweinsteiger a Manchester Unitedben folytathatja pályafutását, amelynél korábbi edzőjével, Louis van Gaallal dolgozhatna együtt.

„Sajnálnám, ha Schweinsteiger elhagyná Münchent. Majd’ tizennyolc élve a bajoroknál futballozik, mégsem lepődnék meg, ha a Manchester Unitednek igent mondana. Remek a kapcsolata Louis van Gaallal, aki nagyon szeretné átigazolni, ráadásul ennyi idő után könnyen lehet, hogy kipróbálná magát máshol is” – tette hozzá a holland, aki jelenleg a Feyenoord U13-as együttesét edzi.

Schweinsteiger szerződése 2016 nyaráig érvényes, így jövőre ingyen távozhat a Bayerntől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik