Bayern: meg kellett műteni Philippe Coutinhót

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.24. 18:30
null
Rendbe kellett tenni Philippe Coutinho bokáját (Fotó: AFP)
Pénteken bokaműtéten esett át a Bayern Münchennél futballozó Philippe Coutinho – közölte a klub hivatalos csatornáin keresztül.

 

A brazil játékos jobb bokájánál az ízületről leszakadt darabokat kellett eltávolítani. Az elvégzett beavatkozás sikeres volt, a bajorok közlése szerint körülbelül 14 nap múlva kezdheti el a rehabilitációs gyakorlatokat.

A gyógyulási időtől és a járványhelyzet miatti szigorításoktól, illetve azok esetleges enyhítésétől függ, hogy Coutinhót látjuk-e még a német klubnál futballozni. A 27 éves támadó középpályás kölcsönszerződése június 30-ig érvényes, még nem tudni, hol folytatja a karrierjét – a Bayern München vélhetően nem vásárolja meg véglegesen, így akár az élénken érdeklődő Chelsea-nél és a Leicester Citynél is kiköthet, de az sincs kizárva, hogy visszatér Barcelonába.

FC Bayern English on Twitter

@Phil_Coutinho underwent surgery on his right ankle on Friday. The operation was successful and Coutinho will be able to begin his recovery programme in around 14 days. #ComeBackStronger, Philippe!



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik