Bayern: Lewandowskit álomfizetéssel keresték meg Kínából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.08. 10:33
null
Lewandowski nemet mondott, Podolski valószínűleg igent (Fotó: AFP)
Robert Lewandowskit, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München lengyel támadóját rekordfizetéssel csábították volna Kínába, ám a 28 éves labdarúgó nemet mondott. Lukas Podolski a jövő héten írhatja alá a szerződést a Peking Guoannal.

 

A bajorok támadója nemrég hosszabbította meg szerződését, ám ügynöke elárulta: azelőtt Kínából álomfizetéssel keresték meg Lewandowskit, és a Bayern Münchennek is rekordot jelentő összeget fizettek volna, ám mindkét fél nemet mondott az üzletre.

Cezary Kucharski játékosmenedzser elmondta, hogy mennyit kínáltak a feleknek. „Kapcsolatban álltam az egyik kínai ügynökkel. A klubot nem említette, de ha Lewandowski Kínába szerződött volna, az évi fizetése negyvenmillió eurónál is több lett volna, ami azt jelentette volna, hogy nem Carlos Tévez, hanem ő lehetett volna a világ legjobban kereső labdarúgója” – mondta a SportoweFaktynak.

„Tény, hogy ő sem lesz már fiatalabb, de jobb játékos, mint Tévez. Robert jelenleg nem eladó, de soha ne mondd, hogy soha. Az élet mindig hozhat váratlan dolgokat” – tette hozzá Kucharski.

A lengyel sajtó arról ír, hogy az a bizonyos kínai klub 200 millió dollárt fizetett volna a Bayern Münchennek, de a német klub hallani sem akart az üzletről.

Friss hír a kínai átigazolási piacról, hogy Lukas Podolski, a Galatasaray futballistája lehet a következő nagyobb név, aki az országba szerződik. A Peking Guoan érdeklődését a török csapat sportigazgatója, Levent Nazifoglu is megerősítette, aki azt is elárulta, hogy a jövő héten pont kerülhet az ügy végére.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik