Bayern: „A Bundesligának jót tenne, ha Guardiola távozna”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.02. 15:47
Jens Lehmann, a Borussia Dortmund és az Arsenal korábbi kapusa szerint izgalmasabb lenne a német labdarúgó-bajnokság, ha nem Pep Guardiola irányítaná a Bayern Münchent.

A katalán vezetőedző szerződése a szezon végén jár le a Bayern Münchennél, és a klub boldogan hosszabbítana vele, de több pletyka is felvetődött egy esetleges angliai folytatásról.

„Nem tudom, hogy mi lesz a jövője. A Bayern szempontjából nem volna ideális a távozása, mert roppant nehéz lenne őt pótolni. A bajnokság többi csapata számára viszont nagyszerű hír volna, hiszen a bajnokság izgalmasabb lehetne” – mondta a Dortmunddal 2002-ben német bajnoki címet nyerő Lehmann, aki szerint Guardiola annak ellenére is új szintre hozta fel a bajor gárdát, hogy nem tudta megismételni elődje, Jupp Heynckes sikereit.

„A triplázás Jupp Heynckes utolsó évében fantasztikus volt, de Guardiola új dimenzióba tudta emelni a Bayern Münchent. Szükségük lenne egy történelmi célra, mondjuk egy veretlenül megvívott Bundesliga-szezonra” – tette hozzá a korábbi kapus a Bildnek adott nyilatkozatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik