Bayern: Heynckes? Csak rossz emlékem van – mondta a játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.08. 09:30
A német labdarúgó-válogatott Bayern-játékosait arról is kérdezte a sajtó, hogy mit szólnak Jupp Heynckes kinevezéséhez. A rutinos trénerről sokaknak jó emlékei vannak, ám nem így van ezzel Mats Hummels.

„Őszintén szólva én nem ismerem őt – legalábbis személyesen nem. Ha véleményt kellene mondanom, csak arra tudok hagyatkozni, amiket hallottam. Nagyon pozitív dolgokat mondanak róla, ez logikus, hiszen triplával búcsúzott. Nehéz olyasvalakiről beszélni, akit tényleg nem ismerek. Nekem azonban csak rossz emlékem van vele kapcsolatban” – fogalmazott humorosan Hummels, aki a 2013-as BL-döntőben a Dortmund csapatkapitánya volt.„Őszintén szólva én nem ismerem őt – legalábbis személyesen nem. Ha véleményt kellene mondanom, csak arra tudok hagyatkozni, amiket hallottam. Nagyon pozitív dolgokat mondanak róla, ez logikus, hiszen triplával búcsúzott. Nehéz olyasvalakiről beszélni, akit tényleg nem ismerek. Nekem azonban csak rossz emlékem van vele kapcsolatban” – fogalmazott humorosan Hummels, aki a 2013-as BL-döntőben a Dortmund csapatkapitánya volt.

A Heynckes vezette Bayern azon a találkozón 2–1-re nyert, így Philipp Lahm emelhette magasba a serleget. Hummels 2016 nyarán aztán Münchenbe szerződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik