Bayern: „Guardiolával a Barcánál is jobb lesz a csapat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.14. 15:09
Az ESPN brazil kiadása a Bayern München labdarúgócsapatától 1983-ban visszavonult Paul Breitnerrel készített interjút, aki elmondta: Pep Guardiola vezetésével a bajorok Európa legjobbjai lehetnek rövid időn belül.

„A Bayern egyszerűen Európa legjobbja akar lenni. Ezt a címet a Barcelona birtokolta az elmúlt években, de Guardiola vezetésével ez egy-másfél éven belül meg fog változni" – mondta a bajoroknál tanácsadói szerepet betöltő korábbi klasszis labdarúgó, Paul Breitner

Guardiola a 2011–2012-es szezon végén távozott a Barcelonától, és egy év kihagyás után a nyártól irányítja majd a Bayern Münchent, amely ebben a szezonban szárnyal Jupp Heynckes irányítása alatt.

„A legjobbak akarunk lenni, és ehhez a legjobb edző kell. Tizenhárom millió Bayern-drukker került eufórikus hangulatba, és klasszis játékosok jelezték, hogy nálunk akarnak játszani, amikor bejelentettük Guardiola érkezését. Nagyszerű hatással lesz a klubra, és az egész német labdarúgásra, ha átveszi az irányítást. Pep lépésről lépésre a világ elsőszámú csapatává fogja fejleszteni a Bayernt" – nyilatkozta Breitner.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik