Bayern: Coman távozására készülnek – és emiatt a PSV aggódhat

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.10.08. 12:18
null
Gakpo (jobbra) megszerzése már korábban is téma volt a Bayern Münchennel kapcsolatban (Fotó: AFP)
A PSV Eindhovenben futballozó Cody Gakpo lehet a Bayern München egyik fő célpontja a jövő nyári átigazolási időszakban – írja a SportBuzzer. A 22 éves holland labdarúgót már nyáron is összeboronálták a német rekordbajnokkal, most pedig Kingsley Coman lehetséges távozása kapcsán került szóba újra a neve.

 

Gakpo jól kezdte az idényt, a holland élvonalban nyolc bajnokin két gólja mellett már hat gólpassznál jár, a Bajnokok Ligája selejtezőjében kétszer, az Európa-liga csoportkörében pedig egyszer volt eredményes. Nem véletlen, hogy a holland válogatott szeptemberi vb-selejtezőiből kettőn is kezdő volt, sőt, a Montenegró elleni hazai találkozón az első gólját is megszerezte a nemzeti csapatban (s még egy asszisztot is kiosztott).

A togói felmenőkkel is rendelkező szélső Münchenben Kingsley Coman helyét vehetné át, a francia válogatott labdarúgót a Premier League-ből csábítják, az elmúlt hónapokban a Manchester Cityvel, a Manchester Uniteddal és a Liverpoollal is szóbahozták.

Coman, aki szeptemberben egy kisebb szívműtéten esett át, állítólag elégedetlen a neki jutó játékidővel: a nyáron kinevezett Julian Nagelsmann vezetőedzőnél egyelőre a bal szélső posztján egyértelműen Leroy Sané a befutó.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik