Bayern: a vártnál súlyosabb a válogatott játékos sérülése

Vágólapra másolva!
2016.11.11. 13:23
Korábban beszámoltunk róla, hogy Kingsley Coman, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München szélsője sérülés miatt kikerült a francia válogatott keretéből, ezért nem játszhat a svédek elleni pénteki világbajnoki selejtezőn.

A vártál azonban sokkal súlyosabb a 20 éves futballista sérülése – adta hírül a bajorok orvosi stábja. Comannak a bal térdében elszakadt egy külső keresztszalag, emellett ráadásul a bal bokája is megsérült.

A Bayern München körülbelül két hónapig nem számíthat a játékára, ami azt jelenti, hogy leghamarabb a téli szünet után, január végén lesz ismét bevethető.

Jó hír azonban a csapat szurkolóinak, hogy Javi Martínez ismét a bajor együttessel készül, és ott lehet a november 19-i, Dortmund elleni bajnoki rangadón.

A francia válogatott keretében Coman helyére a Monaco középpályása, Thomas Lemar került, aki szombaton lesz 21 esztendős.

Három forduló után a francia és a svéd válogatottnak is hét pontja van a világbajnoki selejtezősorozat európai A-csoportjában. A franciák jövő kedden Elefántcsontpartot fogadják felkészülési mérkőzésen, míg a svédek Budapesten lépnek akkor pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik