Bayern: Saját vetélytársát erősítené a klub – Matthäus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.17. 08:51
null
Mats Hummels három év után térhet vissza a Dortmundhoz (Fotó: AFP)
Lothar Matthäus, a Bayern München korábbi kiválósága szerint egykori klubja óriási hibát követne el azzal, ha elengedné Mats Hummelst a Borussia Dortmundhoz.

 

A rutinos belső védő dortmundi visszatéréséről a Bild és a német Sky is írt a napokban: a tárgyalások előrehaladott fázisban járnak, ugyanakkor még semmit sem írtak alá az érintettek.

„Nem engedném el Hummelst, pláne a szóban forgó összegért, és azok után, ahogyan az idény második felében teljesített. Én úgy látom, hogy sokkal jobban játszik, mióta nem számítanak rá a válogatottban. Amennyiben a Bayern elengedi, saját vetélytársát erősíti a bajnoki címért zajló versenyfutásban” – mondta Lothar Matthäus az ügy kapcsán a Bildnek.

A 30 éves, 70-szeres német válogatott középhátvéd Niklas Süle és Jérome Boateng szorításában a legutóbbi idényben már nem számított nélkülözhetetlen játékosnak a münchenieknél – és Benjamin Pavard, valamint Lucas Hernandez érkezésével vélhetően a következőben sem számítana annak –, a Bundesligában 19 mérkőzést játszott végig, míg a Bajnokok Ligájában hat találkozón lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik