Honvéd: Eppel Márton is szerződést hosszabbított

Vágólapra másolva!
2021.06.20. 12:53
null
Eppel Márton nem szeretett volna új csapatot keresni (Fotó: honvedfc.hu)
Baráth Botond, Nagy Gergő, Mohamed Mezgrani és Ivan Lovric után Eppel Márton is szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéddal. A 29 éves támadóval kötött megállapodás a 2021–2022-es idény végéig érvényes – közölte a klub hivatalos oldala.

 

Eppel Márton 2020 októberében tért vissza a Honvédhoz, de előbb a koronavírus, majd a bokasérülése hátráltatta abban, hogy visszanyerje korábbi jó formáját, ám megújult erővel vág neki a következő idénynek.

„A jövőm szempontjából fontos a szerződéshosszabbítás, hiszen az elmúlt másfél évem nem úgy alakult, ahogy terveztem – mondta Eppel Márton, aki egy góllal zárta a 2020–2021-es idényt. – Csapatot váltottam, fél évet voltam Belgiumban, aztán jött a koronavírus, visszatértem Magyarországra, covidos voltam, megsérültem, de ez a múlt, ezt már lezártam. Nem szerettem volna, hogykövetkező félév megint a csapatkeresésről szóljon, akarok egy nyugodt szezont, ahol száz százalékban a focira koncentrálok, minden energiámat abba fektetem, hogy amikor eljönnek a meccsnapok, akkor azt az Eppel Mártont és azt a Honvédot lássák a szurkolók, amelyet jó évvel korábban láthattak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik