Zenit: The Weeknd hasonmásként jelentették be az új igazolást – videó

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.13. 11:43
null
Claudinho aranyérmet nyert a 2020-as tokiói olimpián a brazil válogatottal (Fotó: AFP)
Az ismert kanadai énekes, The Weeknd hasonmásaként jelentette be az orosz élvonalbeli Zenit a legújabb igazolását, a brazil Claudinhót, aki teljesen beleélte magát a szerepbe.  

The Weeknd (polgári nevén Abel Makkonen Tesfaye) ismert dalát – a Blinding Lightsot – és az ahhoz készült ikonikus videoklipet majdnem ötszázmillió ember tekintette meg a legnagyobb videómegosztó oldalon, a Youtube-on, így nem csoda, hogy amikor a Zenit marketingesei meglátták a klub új igazolását, Claudinhót – aki erősen „hajaz" a kanadai énekesre –, nem tétlenkedtek, és az előadóművész imitátoraként jelenítették meg az orosz csapat Twitter-oldalán fellelhető bemutató videóban.

Claudinho a brazil élvonal 2019–2020-as kiírásának gólkirálya lett a maga 18 találatával, és a 2020-as tokiói olimpián aranyérmet nyert a brazil válogatottal úgy, hogy a csapat összes (szám szerint hat) meccsén pályára lépett.

A Zenit 15 millió eurót fizetett a brazil első osztályú Red Bull Bragantinónak a 24 éves támadó középpályás játékjogáért.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik