Zenit: az oroszok megtrollkodták a Romát a Barca-igazolással

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.08.02. 16:53
Az orosz Zenit labdarúgócsapata megtrollkodta a Romát Malcom szerződtetése után.

Mint ismert, a szentpétervári Zenit pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy 40 plusz 5 millió euróért megszerezte az FC Barcelonától a 22 éves brazil szélsőt. Malcom kapcsán a Roma ott jön képbe, hogy a tavaly júliusi klubváltása előtt a játékos szóban már megegyezett az olaszokkal, ám miután a Barca hirtelen megkereste Malcomot, a futballista úgy döntött, hogy mit neki a szóbeli megállapodás, inkább aláír a katalánokhoz.megszerezte az FC Barcelonától a 22 éves brazil szélsőt. Malcom kapcsán a Roma ott jön képbe, hogy a tavaly júliusi klubváltása előtt a játékos szóban már megegyezett az olaszokkal, ám miután a Barca hirtelen megkereste Malcomot, a futballista úgy döntött, hogy mit neki a szóbeli megállapodás, inkább aláír a katalánokhoz.

A Zenit Malcom pénteki megszerzése után összeállított egy rövid videót, melyben szerepelnek a brazil játékos eddigi klubjai, s egy képsor erejéig felvillan az AS Roma – az oroszok „megelőlegezték” Malcomot a rómaiaknak 2018. július 22. és július 23. között egy napra.


 

A Roma nem sokkal később reagált is a humoros bejegyzésre: az olaszok vették a lapot, és sok sikert kívántak Malcomnak az orosz kalandhoz, a Zenitnek címezve viszont hozzátették, hogy Malcom mostantól az ő ligájukban kamatoztathatja a „nagyságát” .

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy velünk voltál, Malcom!”

AS Roma English on Twitter

Ultra proud to have had you with us Malcom. Now go bring all that greatness to the Russian league Good luck at @fczenit_en https://t.co/5lCyHAQ0zx

A Zenit–Roma párbeszéd tovább folytatódott: az oroszok elkérték Malcom legszebb megmozdulásait, mire az olasz klub egy elvont videóval reagált.

„Ilyen felvételünk nincs, viszont van egy befejezetlen »közlemény videónk«, amikor a Roma-admin egyértelműen »nem volt józan«.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik