Videó: Zidane és Ronaldo ismét varázsolt, 16 gól esett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 22:50
null
Az ENSZ által szervezett jótékonysági mérkőzésen a francia rekordbajnok legendái kerekedtek felül (Fotó: lequipe.fr)
Sztáreső, mosolyáradat, hatalmas show és góltenger. Ez jellemezte az Egyesült Nemzetek Szervezete által szervezett jótékonysági mérkőzést, amelyen a Zinedine Zidane és Ronaldo fémjelezte társaság a Saint-Étienne legendáival csapott össze.

Az ENSZ jótékonysági mérkőzését évente, 2015-ben a 12. alkalommal rendezték meg, a jegybevételeket pedig a Fejlesztési program közvetítésével szegények megsegítésére fordítják.

A közel 34 ezer néző előtt megrendezett összecsapáson az ENSZ együttese a Barthez – Zambrotta, F. de Boer, Karembeu, Abidal – Djorkaeff, Zidane, Seedorf, Poborsky – Ronaldo, Trezeguet összeállításban lépett pályára, és Djorkaeff beadása után Trezeguet belsőzésével meg is szerezte a meccs első gólját a francia rekordbajnok Saint-Étienne legendái ellen.

A fordulatos találkozón két hatalmas lövéssel már a zöld-fehér All-Star-válogatott vezetett, de a triplázó Ronaldo harmadik – egyébiránt remekbe szabott támadás végén szerzett – góljával 6–3-ra már ismét Zidane-éknál volt az előny.

A hajrában aztán Pierre-Emerick Aubameyangék kerekedtek felül, a triplázó dortmundi vezérletével a Saint-Étienne legendái végül 9–7-re nyertek – de ezen a meccsen az eredmény csak másodlagos volt.


Seedorf, Zidane és Okocha pazar támadása



A mérkőzés összefoglalója

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik