Szalai első gólja, Tőzsér védhetetlen szabadrúgása - szombati videók

Vágólapra másolva!
2014.08.24. 10:24
Számos labdarúgó-mérkőzést lejátszottak Európa-szerte szombaton. Megszületett a Bundesliga történetének leggyorsabb találata, hiszen Karim Bellarabi 9 másodperccel a középkezdés után betalált. A német élvonal 2014–2015-ös szezonját góllal kezdte Szalai Ádám, míg a Watford magyar válogatott középpályása, Tőzsér Dániel a Leeds Unitednek lőtt hatalmas szabadrúgásgólt. Összefoglalók.

Honda Keiszuke góljával a Milan 1–0-ra nyert a Juventus ellen a labdarúgó TIM-kupa első mérkőzésén.



Hiába vezetett egy félidő után 2–0-ra az Everton labdarúgócsapata az Arsenal ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában, az „ágyúsok” az utolsó hét percben Aaron Ramsey és Olivier Giroud révén egyenlítettek.



A Watford 4–1-re legyőzte a Leedset, Tőzsér Dániel a 93. percben betalált.


Watford v Leeds United #LUFC by WeAreLeedsMOT

A Bayer Leverkusen már az 1. percben megszerezte a vezetést a Borussia Dortmund otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 1. fordulójában.



A Chelsea labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte hazai pályán az újonc Leicester Cityt az angol élvonalbeli bajnokság 2. fordulójában.





Szalai Ádám góllal kezdte a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2014–2015-ös szezonját!



A spanyol labdarúgó-élvonal (Primera División) 2014–2015-ös szezonjának első mérkőzésén a Málaga hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik