Videó: megtámadta a női játékvezetőt a kiállított játékos – azonnal letartóztatták

Vágólapra másolva!
2022.08.01. 13:32
Megbotránkoztató pillanatokat rögzítettek Argentínában egy amatőr futballmérkőzésen vasárnap. Az egyik játékos megtámadta a találkozó női játékvezetőjét, amiért kiállította őt – hívta fel a figyelmet a Sportbible.

Az eset a Garmense és a Deportivo Independencia meccsén történt Buenos Airesben. A 30 éves Dalma Magali Cortadi vezette a mérkőzést, aki a beszámolók szerint a bíró sértegetése miatt kiállította a Garmense egyik játékosát, Cristian Tironét. A 34 éves futballista ezt nem hagyta annyiban, s miután a játékvezető az egyik csapattársának is felmutatott egy sárga lapot, megtámadta őt. Dalma Magali Cortadi vezette a mérkőzést, aki a beszámolók szerint a bíró sértegetése miatt kiállította a Garmense egyik játékosát, Cristian Tironét. A 34 éves futballista ezt nem hagyta annyiban, s miután a játékvezető az egyik csapattársának is felmutatott egy sárga lapot, megtámadta őt.


Ezt követően több rendőr is a pályára rohant, és letartóztatták Tironét. A jelentések szerint a meccs félbeszakadt, Cortadit pedig elővigyázatosságból kórházba szállították. A játékvezető most azt kéri, támadóját örökre tiltsák el a labdarúgástól.

„Örökre el kell tiltani – idézte az Olénak adott nyilatkozatát a Sportbible. – Soha semmilyen klubban nem játszhat. Erőszakos ember. Biztosan a hétköznapi életben is ilyen. Láttam a felvételt, és egy normális ember nem csinál ilyet.”

„Senki sem érdemli meg ezt. Nem azért megyünk fel a pályára, hogy megverjenek minket. Remélem, hogy megfizet ezért” – tette hozzá Cortadi.

A játékos klubja az esettel kapcsolatban közleményt adott ki. Ebben az áll, hogy elítélik, ami a pályán történt, és kifejezik együttérzésüket a játékvezetővel, valamint bocsánatot kérnek tőle. Hangsúlyozzák, hogy az erőszaknak nincs helye a pályán, ennek felszámolásán fognak dolgozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik