Videó: ezt látni kell! Varázslatos gólpassz Ronaldinhótól

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.18. 13:47
Szerda este Kolumbiában lépett pályára egy gálamérkőzésen Ronaldinho. A profi labdarúgástól már visszavonult klasszis a kolumbiai Santa Fe színeiben játszott az Atlético Nacional elleni találkozón, és ha már ott volt, egy csodálatos gólpasszt is kiosztott.

A Marca tudósítása szerint a bogotái El Campín Stadionban 25 ezer néző előtt rendezték meg a gálamérkőzést, amelyen Ronaldinho mellett több kolumbiai legenda, mint például René Higuita, Víctor Aristizábal és Camilo Zúniga is pályára lépett. A mérkőzést végül a Santa Fe 2–0-ra megnyerte.Marca tudósítása szerint a bogotái El Campín Stadionban 25 ezer néző előtt rendezték meg a gálamérkőzést, amelyen Ronaldinho mellett több kolumbiai legenda, mint például René Higuita, Víctor Aristizábal és Camilo Zúniga is pályára lépett. A mérkőzést végül a Santa Fe 2–0-ra megnyerte.

A brazil klasszis bizonyította, 39 évesen is remekül lát a pályán, hiszen egy „no-look” passzal hozta gólhelyzetbe a csapattársát.

Ronaldino még egy mérkőzésen pályára lép Kolumbiában: vasárnap az América de Cali mezében a Deportivo Cali elleni találkozón lesz jelenése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik