Videó: elképesztő jelenetek – hozzávágta a mezét a nézőkhöz, majd levonult a pályáról

Vágólapra másolva!
2018.08.29. 15:26
Bohózatba illő jelenetek játszódtak le kedden a Black Leopards–Orlando Pirates dél-afrikai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.

A vendégeket erősítő Thamsanqa Gabuza több óriási helyzetet is kihagyott, ezért a lelátóról gunyoros megjegyzéseket és füttyszót kapott, kinevették, sőt, többen a lecserélését követelték. A 34. percben aztán az ő beadásából a hazaiak egyik játékosa öngólt rúgott, mire az ünneplő Gabuza kidobta a szurkolóknak a mezét – emiatt összekülönbözött Milutin Szredojevics vezetőedzővel –, gúnyosan megtapsolta a közönséget, a kezével cserét jelzett, és besétált az öltözőbe. Ebben még társai sem tudták megakadályozni, akik megpróbálták visszarángatni a pályára.

A bizarr mozzanatok a második félidőben folytatódtak, amikor a válogatott csatár bicegve, térdén egy hatalmas kötéssel jelent meg a játékoskijáróban, majd leült a cserepadra. A játékvezető odament hozzá, és előbb a mezlehúzásért, majd a pálya engedély nélküli elhagyásáért adott neki egy-egy sárga lapot, és kiállította. A 31 éves játékos így visszasántikált az öltözőbe.

A találkozót az Orlando nélküle is megnyerte 2–1-re.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik