Videó: Christian Eriksen egy szívbeteg kislánynak üzent

K. S.K. S.
Vágólapra másolva!
2021.08.10. 09:23
Mint ismert, a 109-szeres dán válogatott labdarúgónak, Christian Eriksennek drámaian ért véget a nyári Európa-bajnokság. Betegsége miatt egy defibrillátort kellett beültetni a szívébe, amivel az egészségi helyzetét stabilizálták ugyan, de a futballkarrierje folytatása még mindig bizonytalan. A 29 éves klasszis ismét bizonyította, milyen ember is ő.

Egy kislány hasonló betegséggel küzd, mint a dán válogatott labdarúgó. Ezt megírta neki levélben, melyet el is juttattak a futballistához. Christian Eriksen videóban válaszolt: Christian Eriksen videóban válaszolt:

„Köszönöm a kedves levelet, ma este olvastam végig. Remélem, jól érzed magad, és magabiztosan mész majd az operációra. Tudom, sosem jó kórházban lenni, de biztos vagyok benne, hogy az orvosok minden tőlük telhetőt megtesznek. Hamar visszatérsz majd a megszokott életedhez, ahogy én is tettem. Biztos vagyok benne, hogy ez a Te esetedben is így lesz. Szeretném a legjobbakat kívánni Neked, remélem, hogy egyszer élőben is látjuk egymást.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik