Videó: bunda? Ülve tiltakoztak a játékosok Argentínában

Vágólapra másolva!
2019.06.24. 19:56
Valljuk be, elég gyakran látni futballpályákon olyat, hogy a játékosok hevesen reklamálnak a játékvezető egy-egy ítélete ellen. Ám olyat, ami a minap Argentínában történt, már sokkal ritkábban: a másodosztályba való feljutásért vívott, Club Atlético Alvarado elleni mérkőzésen a San Jorge de Tucumán játékosai annyira elégedetlenek voltak a bíróval, hogy tiltakozásként egyszerűen leültek a fűre.




A közösségi médiában többen is óriási csalásról beszélnek, ahogy a játékosok is. „Borzasztó bíráskodásra számítottunk, de nem ennyire. Az arcunk előtt raboltak ki minket” – nyilatkozta a meccs után a csapatkapitány. Hogy egy kicsit jobban értsük, mire fel ez a nagy ellenállás: a San Jorge játékosai összesen hat sárga és két piros lapot kaptak Adrián Franklin játékvezetőtől, ebből hat lapot az első félidőben. A második játékrészben kaptak még kettőt, így négy perc után jött a közös leülés.

A San Jorge futballistái nem is álltak fel, az Alvarado összesítve 1–0-ra megnyerte a kétmeccses párharcot, ezzel feljutott a Primera B Nacionalba, vagyis a másodosztályba.

Un toque más on Twitter

INSOLITO LO QUE PASO EN EL ASCENSO DEL FEDERAL A!!! Los jugadores de San Jorge de Tucuman hicieron una sentada a la salida del segundo tiempo y decidieron no seguir con el partido en repudio a los fallos del arbitro Franklin. Alvarado ganaba 1 a 0 https://t.co/kNDLnIJFii


SportsCenter on Twitter

Una imagen que quedará para siempre en el fútbol argentino, la de "La sentada de San Jorge". Terminaron el PT perdiendo 1-0, con 2 expulsados y 6 amonestados de los 9 que quedaban en cancha. La reprobación al árbitro Adrián Franklin, la expresaron así. Se jugó hasta los 5' ST.




A szóban forgó játékvezető

 

Juan Mariani on Twitter

Este es Adrián Franklin. El árbitro de la polémica. Investigando un poco, me di con que este árbitro perjudico a Instituto expulsando a TRES futbolistas hace 3 meses atrás ante Atl Rafaela (cayó instituto 1-0), en un partido clave por el segundo ascenso a la Superliga...


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik