Videó: brutális sérülés, 3 csontja is eltört a játékosnak

Vágólapra másolva!
2019.08.29. 12:50
null
Christian Cruz hármas lábtörést szenvedett (Fotó: AFP)
Már ránézésre is szörnyű bokasérülést szenvedett az ecuadori LDU Quito játékosa, Christian Cruz a Boca Juniors elleni Libertadores-kupa-mérkőzésen. A későbbi diagnózis sajnos megerősítette ezt.

A 27 éves védő az első félidőben a korábban a Manchester Unitedben, a Manchester Cityben és a Juventusban is futballozó Carlos Tévez lövésébe vetette bele magát, ám a mozdulat annyira szerencsétlenül sikerült, hogy a bokáját teljesen maga alá gyűrte. A sérülés láttán mindenki fogta a fejét, érthető okokból: Cruz sípcsontja, szárkapocscsontja és bokája is eltört, műtétre is szükség van, az első hírek szerint legalább fél éves kihagyás vár rá.

A nagyon erős idegzetűek IDE KATTINTVA nézhetnek további fotókat a sérülésről.

De hogy a rosszban is legyen valami jó, egy apró, de annál kedvesebb gesztusról is beszámolhatunk: Cruz borzasztó sérülését látva a Boca Juniors játékosa, Lisandro López azonnal kirohant a hordágyért, hogy minél előbb kórházba szállíthassák a szerencsétlenül járt kollégát.

Bár ez ilyenkor teljesen mellékes, a mérkőzés 0–0-val ért véget, s ez a 3–0-s első felvonás miatt az argentin csapat továbbjutását eredményezte.

 

CONMEBOL Libertadores on Twitter

¡Fuerza Christian Cruz! Así se lesionó el jugador de @LDU_Oficial. #Libertadores. https://t.co/Erk130ZXRT



 

ABAIMBABURA on Twitter

La brutal lesión de Christian Cruz https://t.co/rVY1KP0XbC


Latin Tribün on Twitter

Boca Juniorslu Lisandro López, ayağı kırılan rakip takım oyuncusu Christian Cruz'un yardımına koşuyor. https://t.co/B9BuUF24S9


 

Invictos on Twitter

Cuartos de Final de Copa Libertadores. Christian Cruz, de LDU Quito, sufre una grave lesión en el tobillo tras tapar un disparo de Carlos Tévez. Lisandro López, defensor de Boca, notó que era algo muy delicado y fue por la camilla para que se le atendiera más rápido. EL GESTO.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik