Videó: a román futballista a gólvonalon bikázott a labdába – nem kellett volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.01. 09:01
Joggal pályázik a román foci egyik legostobább játékosának címére Valentin Gheorghe, az Astra Giurgiu 21 éves labdarúgója, aki olyan nagyon gólt akart rúgni, hogy azzal elvett egy szabályos találatot csapatától.

Az Astra 0–3-ról fordítva vezetett 4–3-ra Kolozsváron, a Liga 2-es Universitatea ellen, amikor a hosszabbítás hosszabbításában szögletet rúgott az emberhátrányban játszó hazai csapat, és az egyenlítés reményében még Dur Bozoanca kapus is előrement a vendégek tizenhatosához.

Az Astra játékosai viszont kifejelték a labdát, amellyel Laurentiu Bus végigvágtatott a pályán, és az üres kapura gurította. Az akciót kísérő Gheorghe viszont olyannyira biztosra akart menni, hogy a gólvonalon még belebikázott egyet a labdába – elfelejtve, vagy észre sem véve, hogy lesen volt.



Szerencséjére nem számított, néhány másodperc múlva véget ért a mérkőzés, az Astra a legjobb nyolc közé jutott, az előző körben, a nagyváradi Luceafarul ellen 5–1-re megnyert találkozón mesterhármast elérő Valentin Gheorghe viszont elérte, hogy ismét róla szóljanak a kupaforduló hírei.

Bár ennek most aligha örül…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik