Videó: a francia elnök úgy jellemezte Pogbát, mindenki nevetett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.04. 21:22
null
Paul Pogba is meglepődött, milyen szavakkal jellemezte őt a francia elnök – már amit értett belőle… (Fotó: AFP)
Kedd délután fogadta a rezidenciáján Emmanuel Macron francia elnök a 2018 nyarán labdarúgó-világbajnokságot nyert válogatott tagjait, akiket a legmagasabb állami kitüntetésben, a becsületrendben részesített.

Az elnök az elismerések átadása előtt beszédet tartott, amelyben több játékost is jellemzett. Kylian Mbappéról azt mondta, „olyan gyémánt, amely már a felfedezésekor is tökéletesre volt csiszolva”, Presnel Kimpembét és Benjamin Mendyt a védelem és az egész csapat DJ-jeként említette, mint akik ritmust adnak a játéknak.

Amikor Paul Pogbáról beszélt, használt egy kifejezést (taciturne), amiről a Manchester United játékosa a mellette ülő Adil Ramitól kérdezte, mit jelent, de ő sem tudta (azt jelenti: csendes, visszahúzódó, aki nem kapható csevegésre).

Majd Macron hozzátette, hogy Pogba megfontolt és stabil játékos – amivel kissé mellélőtt. Annyira, hogy a két labdarúgó nem tudta visszafojtani a nevetését – és ezt már a közönség sem bírta komoly tekintettel, még Didier Deschamps szövetségi kapitány is oldalra pillantott egy kissé szigorú fél mosollyal.



Természetesen nincs harag, Pogba is részesült a becsületrendből.

 


 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik