Videó: 0–6-nál helyrerakta a térdét, majd játszott tovább

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.22. 13:25
Elképesztő akaraterőről tett tanúbizonyságot a skót St. Mirren női labdarúgócsapatának játékosa, Jane O’Toole. A játékos a múlt heti, Inverness Caledonian Thistle elleni mérkőzésen csapata hatgólos hátrányánál egy esésnél olyan szerencsétlenül ért földet, hogy térdkalácsa elmozdult a helyéről.

Vélhetően sokakat hordágyon kellett volna levinni a pályáról, és még csak gondolni sem mertek volna arra, hogy tovább játsszanak. O’Toole azonban hatalmas fájdalmai közepette is szó szerint helyrekalapálta a térdét, majd a 6–0-s Iverness-előny ellenére is folytatta a játékot, és végigjátszotta a meccset.

Ilyen mentalitással talán nem véletlen, hogy ő a csapatkapitány. szó szerint helyrekalapálta a térdét, majd a 6–0-s Iverness-előny ellenére is folytatta a játékot, és végigjátszotta a meccset.

Ilyen mentalitással talán nem véletlen, hogy ő a csapatkapitány.

 

BBC Sport Scotland on Twitter

How does a Scottish footballer deal with a dislocated kneecap? St Mirren WFC captain Jane O'Toole bashes her kneecap back into place before playing on for the remainder of the game. Courtesy of @ICTFC https://t.co/GMUsv0ffG5



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik