Vb-selejtező: kihirdették a belga és a holland keretet is

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.03.19. 14:18
null
Romelu Lukaku annak ellenére kerettag, hogy március 21-ig karanténban van (Fotó: AFP)
Roberto Martínez a belga válogatott, Frank de Boer a holland nemzeti csapat keretét jelölte ki a 2022-es labdarúgó-világbajnokság soron következő selejtezőire.

 

A belgáknál Romelu Lukaku annak ellenére bekerült a keretbe, hogy az Interben futballozó játékos március 21-ig karanténban van, és nem biztos, hogy elhagyhatja csapatát.

Az Anderlechtben futballozó középpályást, Albert Sambi Lokongát, illetve a Stuttgart védekező középpályását. Orel Mangalát is először hívták meg a nemzeti csapatba. Kimaradt azonban a keretből az ismételten sérüléssel bajlódó Eden Hazard.

A belgák március 24-én Walest fogadják, majd március 27-én Csehországba látogatnak, március 30-án pedig a fehérorosz válogatottat látják vendégül.

A belga válogatott kerete:


A hollandoknál először kapott felnőttválogatott meghívót a Mainzban szereplő Jeremiah St. Juste. A védő az Interben futballozó – pozitív koronavírus-tesztet produkáló – Stefan de Vrijt fogja helyettesíteni.

Majdnem 3 év után visszatér a csapathoz a 38 éves Maarten Stekelenburg.

A hollandok március 24-én Törökországba látogatnak, március 27-én Lettországot fogadják, végül március 30-án idegenben játszanak Gibraltár ellen.

A holland válogatott kerete:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik