Valbuena-ügy: „Nem játszom színjátékot” – Benzema

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.02. 17:23
Mint beszámoltunk róla, Karim Benzema szerda este megtöri a csendet: akkor kerül adásba az interjú, amelyet a Real Madrid csatára a francia TF1 televíziónak adott, hogy elmesélje, mi volt a szerepe abban a szexvideóval összefüggő zsarolásban, amelynek áldozata válogatottbeli társa, Mathieu Valbuena. A TF1 szerda délután nyilvánosságra hozott egy rövid részletet az interjúból.

„Nem játszom színjátékot a kamerák előtt, azért vagyok itt, hogy őszintén beszéljek – mondta Benzema. – Remélem, hogy jó véget ér ez az egész. Hogy a vége jó lesz Mathieu-nek, nekem és a barátomnak is. Remélem, hogy (mindketten) visszatérünk a francia válogatottba, és megnyerjük az Európa-bajnokságot.”Benzema. – Remélem, hogy jó véget ér ez az egész. Hogy a vége jó lesz Mathieu-nek, nekem és a barátomnak is. Remélem, hogy (mindketten) visszatérünk a francia válogatottba, és megnyerjük az Európa-bajnokságot.”

Mint ismert, Benzema kezdetben cáfolta, hogy közvetítő lett volna a zsarolási ügyben gyermekkori barátjával, Karim Zenatival együtt a zsarolók és a bűntény alapjául szolgáló videón intim helyzetben megörökített Valbuena között.

A Le Monde francia napilap szerdán kínos helyzetbe hozta Benzemát: hosszú részleteket közölt a játékos első rendőrségi vallomásából, amelyben bagatellizálta a történteket, és egy nagy félreértés áldozatának állította be magát.

Alain Jakubowicz, a játékos ügyvédje botrányosnak és elfogadhatatlannak minősítette a rendőrségi vallomás kiszivárogtatását, és ellenlépéseket helyezett kilátásba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik