UEFA Futsal Cup: a Barca elbukta a Kajrat elleni finálét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 20:13
A kazah Kajrat Almati nyerte az UEFA Futsal Cupot, miután a fináléban 3–2-re legyőzte a Barcelonát. A döntő első számú játékvezetője egy magyar bíró, Kovács Gábor volt.

A Barcelona őrült meccsen, a Kajrat hosszabbítás után jutott be a fináléba. A döntőn bő negyedóra telt el gól nélkül, aztán viszont rövid idő alatt kétszer is betalált a kazah csapat, így 2–0-s előnnyel mehetett a szünetre.A Barcelona őrült meccsen, a Kajrat hosszabbítás után jutott be a fináléba. A döntőn bő negyedóra telt el gól nélkül, aztán viszont rövid idő alatt kétszer is betalált a kazah csapat, így 2–0-s előnnyel mehetett a szünetre.

Sokba került a katalánoknak, hogy egy félidő előnyt adtak ellenfelüknek. A második játékrészben már jobban futsaloztak, de ez már kevés volt. A 30. percben szépített a Barca, ám egy perccel később Sergio Lozano Martínezt, aki hátulról buktatta ellenfelét, kiállította Kovács Gábor játékvezető.

Az emberelőnyös helyzetből a Kajrat egy perccel később betalált, így újra kétgólos előnybe került. A gránátvörös-kékek azonnal lehozták a kapusukat, és az öt a négy elleni játékból 24 másodperc alatt betaláltak. A hátralévő idő azonban nem volt elég a számukra, a kazahok így 2013 után ismét megnyerték az UEFA Futsal Cupot.

A bronzmeccsen a házigazda Sporting győzött, miután 8–3-ra legyőzte az orosz Dina Moszkvát.

UEFA FUTSAL CUP, NÉGYES DÖNTŐ, LISSZABON
DÖNTŐ

Kajrat Almati (kazah)–Barcelona (spanyol) 3–2

BRONZMECCS
Dina Moszkva (orosz)–Sporting (portugál) 3–8

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik