Totti és Palacio volt a hős, őrület San Sebastiánban - vasárnapi videók

2013.03.04. 11:19
null
Gareth Bale szerzett vezetést az Arsenal ellen a derbin (Fotó: Reuters)
Vasárnap folytatódott a futballdömping szerte Európában. A nap játékosai Olaszországból kerültek ki, ugyanis a Roma klasszisa, Francesco Totti góllal és két gólpasszal vette ki a részét csapata sikeréből, míg az interes Rodrigo Palacio duplázott a Catania elleni, 0–2-ről 3–2-re megnyert bajnokin. A Bayer München minimális különbséggel legyőzte a Hoffenheimet, a londoni derbin a Tottenham két perc alatt elintézte az Arsenalt, míg a spanyol Primera Divisiónban a Real Sociedad fordulatos meccsen ikszelt a Betisszel. Magyar sikereknek is tapsolhattunk, ugyanis a görög Aszterasz Tripoliszban Lencse László két gólt szerzett, míg a dán Odensében Vadócz Krisztián gólpasszt adott. Íme, a vasárnap legfontosabb pillanatai!

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az Internazionale 3–2-re győzött a Catania otthonában. A házigazdák a vendégek nagy védelmi hibáit könyörtelenül kihasználták az első félidőben, Gonzalo Bergessio és Giovanni Marchese is eredményes volt, a szünet után a csereként beálló Rodrigo Palacio vezérletével fordított az Inter.

A Roma labdarúgócsapata Francesco Totti vezetésével 3–1-re legyőzte a Genoát. A genovaiak – öt veretlenül megvívott meccs után – először kaptak ki Davide Ballardini irányításával. Totti gólt szerzett és két gólpasszt adott.

A Bayern München idegenben 1–0-ra legyőzte a Hoffenheimet a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján, és megerősítette a helyét a tabella tetején. A müncheniek győztes gólját Mario Gomez szerezte. Íme, a találat!

A Premier League 28. fordulójának rangadóján a Tottenham Hotspur hazai pályán 2–1-re legyőzte az Arsenalt. A Spurs két gyors góllal jutott vezetéshez, amire csak Mertesacker tudott válaszolni.

Három görög bajnoki után már három gólnál tart Lencse László, a Szuperligában szereplő Aszterasz Tripolisz magyar támadója. Lencse duplázott a PASZ Jannina elleni, idegenbeli mérkőzésén, a magyar támadó mindkétszer közelről talált be.

A spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Real Sociedad 3–3-as döntetlent játszott a Betisszel. A San Sebastián-i mérkőzésen előbb a sevillaiak kerültek kétgólos előnybe, majd a második félidő elején tíz perc alatt zsinórban hármat vágtak a hazaiak. A végeredményt Dorlan Pabón állította be a 66. percben.



Az OB Odense 3–2-es vereséget szenvedett hazai pályán az FC Köbenhavntól a dán labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. Az OB-ban végigjátszotta a rangadót a magyar középpályás, Vadócz Krisztián, aki 0–1-nél lepasszolta a labdát Emil Larsennek, a középpályás pedig egy csel után egyenlített, igaz, némi kapussegítséggel.

VADÓCZ GÓLPASSZA 0:29-NÉL

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek