Törökország: Varga Kevin csapata a Chelsea-ből erősített

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.18. 15:21
null
Drinkwater (balra) legutóbb az Aston Villát erősítette (Fotó: AFP)
Az idény végéig kölcsönben a magyar válogatott Varga Kevint is foglalkoztató török Kasimpasa labdarúgócsapatában szerepel Danny Drinkwater, a Chelsea középpályása.

 

A londoni együttes hétfőn közölte, hogy kölcsönadta a 30 esztendős játékost, akit 2017-ben a Leicester Citytől szerződtetett.

Danny Drinkwater játszott már kölcsönben a szintén élvonalbeli Burnleyben és az Aston Villában is, mivel nem sikerült maradandót alkotnia a Chelsea első csapatában. A középpályás legutóbb a 2018-as angol Szuperkupa-mérkőzésen, csereként lépett pályára a londoniaknál, melynek akkori menedzsere, az olasz Maurizio Sarri később közölte, nincs jövője náluk, mert nem illik bele az elképzelt játékrendszerbe.

Drinkwatert 2019-ben ittas vezetés miatt eltiltották, a Burnleyben pedig csúszott a bemutatkozása, mert megsérült a bokaszalagja egy éjszakai klubnál történt verekedésben.

Varga Kevin a török válogatott ellen 2–0-ra megnyert novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésen a magyar csapat második gólját szerezte a 95. percben. A 24 éves támadó a Kasimpasában eddig 17 meccsen kétszer volt eredményes, a gárda pedig 18 forduló után a 15. helyen áll a 21 együttest felvonultató török Szuperligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik