Spanyolország: újabb sokk érte a Casillas családot, a kapus feleségét rákkal műtötték

Vágólapra másolva!
2019.05.21. 22:56
null
Sara Carbonero és Iker Casillas egészsége is megromlott az utóbbi hetekben (Fotó: AFP)
Három héttel azután, hogy Iker Casillas szívinfarktust kapott a Porto egyik edzésén, újabb sokkoló hír érte a kapust és családját: a világ- és Európa-bajnok labdarúgó feleségét, a televíziós riporterként dolgozó Sara Carbonerót a minap daganatos betegség miatt megműtötték.

 

A kétgyermekes családanya kedden az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nála, és a napokban már meg is műtötték.

„Még fel sem ocsúdtunk az egyik sokkból, az élet ismét meglepett bennünket – utalt férje szívrohamára Carbonero. – Néhány nappal ezelőtt egy felülvizsgálat során az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nálam, és már meg is műtöttek. Minden nagyon jól alakult, szerencsére idejében észrevették a tumort, de néhány hónapig még küzdenem kell, amíg a megfelelő kezeléseket kapom. Nyugodt és magabiztos vagyok annak kapcsán, hogy minden rendben lesz. Tudom, hogy nehéz út áll előttem, de happy end lesz a vége. Élvezem a családom, a barátaim és egy nagyszerű orvosi csapat támogatását.”

Iker Casillas és Sara Carbonero két gyermek szülei: nagyobbik fiuk, Martín ötéves, a kisebbik, Lucas júniusban lesz három.

A május elején szívinfarktuson áteső Casillas szerencsére már jól van, két héttel ezelőtt el is hagyhatta a kórházat.

SARA CARBONERO INSTAGRAM-BEJEGYZÉSE



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik